HemsidaKALSmalare24
Frukt & Bär.

Lokalt odlat, regionalt odlat eller odlat på andra sidan jordklotet. Oavsett var frukten odlas ska det ske med minimal klimatpåverkan. Vi arbetar med ansvarskännande lantbrukare som månar om hållbar odling. Miljön är viktig i en bransch som är så transportintensiv som vår. Därför strävar vi först och främst efter närodlade produkter. Utanför den svenska odlingssäsongen samarbetar vi med ledande grossister och stora odlare som arbetar hållbart och med högsta tänkbara kvalitet.

Även internt vill vi föregå med gott exempel. Vi använder endast produkter som är märkta enligt Svanen eller Bra Miljöval. Pappersförpackningar återvinns och går till pappersbruk för tillverkning av ny wellpapp och kartong. Vi strävar ständigt efter förbättringar i verksamheten ur miljösynpunkt.

Självklart är vi även auktoriserade för att få hantera KRAV-märkta frukter och grönsaker.
 
Vi kan inte alltid vara billigast, men däremot kan vi alltid sträva efter att vara bäst. Ett lågt pris är endast motiverat såvida miljön och kommande generationer slipper betala det verkliga priset.

ALLT DET GODA I LIVET FRÅN SAMMA STÄLLE

iStock518782570
n

SHOP

n

SORTIMENT

n

KUNDER

n

PREMIUM

n

GRÖN NYTTA

n

OM OSS

n

CERTIFIKAT

n

KONTAKT

n

BANANINFO

instagram1
instagram
Fruktansvärd film utan grå

Se vår frukt-ansvärda film

K A Lundbladh Aktiebolag
Grundat 1930
 
Box 5035. 250 05 Helsingborg. Tel 042-17 79 00. info@kalundbladh.se.
Besöksadress: Rännarbanan 12, Helsingborg
 
SÄKERHETSPOLICY
Vad gäller datasäkerhet har vi gjort det enkelt. I princip samlar vi inte in uppgifter på vår hemsida. Enda undantag är när du begär att få nyhetsbrev, vilket vi uteslutande skickar till registrerade kunder.
I sådant fall sparas självklart din epostadress, men då i vårt kundregister som är helt fristående från vår hemsida. Vart fjärde år, uppdateras våra epostregister. Vi säljer inte eller delar med oss av kundregister eller kunduppgifter. Alla våra anställda är avtalsbundna att följa vår policy och förfaranden om sekretess, säkerhet och integritet. Av policyskäl använder vi inte cookies på vår hemsida.
 
Frågor, kommentarer och förfrågningar adresseras: info@kalundbladh.se. Om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med gällande rätt
kan du lämna in klagomål direkt till oss eller till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten.
KASigill