VI STÅR FÖR TRYGGHET OCH PERSONLIGHET

KA Lundbladh är ett privatägt, kedjeoberoende importföretag i första handelsledet. Det ger oss goda möjligheter till ett nära samarbete med kunder och distributörer. Det innebär också att vi kan vara mer lyhörda för våra kunders önskemål.

Vi har levererat frukt och grönt till grossister, stormarknader och butiker i över 75 år. När Karl-Axel Lundbladh grundade företaget 1930 var det en betydligt mindre verksamhet än idag. Men då som nu med service och kvalitet i fokus. Och även fast vi vuxit oss större, har vi varit noga med att behålla den nära relationen till våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Genom åren har vi byggt upp ett unikt kontaktnät, både inom och utom Sveriges gränser. Vi är ett stabilt företag och arbetar ständigt för att samla mer kunskap så att vi alltid kan vara rätt i tiden.

KA Lundbladh står för trygghet och personlighet. Även miljön är viktig för oss, även om det är svårt att driva logistikverksamhet utan att göra en del avtryck. Men genom att köpa in så närodlade produkter som möjligt och genom strikta miljöpolicies, kan vi åtminstone bidra lite.

Idag finns KA Lundbladh i Malmö och Helsingborg. Med ett rikstäckande transportnät, kan vi erbjuda dagliga leveranser i nästan hela landet. Att varorna kommer i rätt tid är lika viktigt för oss som att hålla avtalat pris och bra kvalitet. För att uppnå detta utnyttjar vi koncernens volymer och samlastar med våra systerföretag. Genom att ständigt utbilda vår lagerpersonal får vi dessutom snabbare flöden och färskare varor.